Recept voor | 2 personen |
![]() |
40 minuten |
Niveau | ![]() |
Populariteit | 17813x bekeken |
175 gram zachte verse geitenkaas
1 groot ei
30 gram geraspte parmezaan
30 gram boter
halve eetlepel gehakte basilicum
halve eetlepel oregano
zout en vers gemalen zwarte peper
Pureer met de staafmixer de geitenkaas met de eieren, de parmezaan en de helft van de boter. Roer er de basilicum en oregano door en laat opstijven in de koelkast. Bereid de ravioli verder zoals te lezen is op Pastamaken.nl. Meng met de rest van de boter en serveer met een dikke tomatensaus.
Er zijn heel veel varianten van pasta. Toch zijn er een paar die het bekendste zijn en ook het meest gebruikt. Pastamaken.nl behandelt hier de belangrijkste.
Voordat je onderstaande pasta's gaat maken kan je het beste eerst het basisrecept lezen.

De handigste tips voor het juist koken van pasta. lees meer
Kies uit een leuke selectie boeken van bol.com:
De zilveren lepel voor kinderen
de lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf!