Recept voor | 2 personen |
![]() |
15 minuten |
Niveau | ![]() |
Populariteit | 16979x bekeken |
1,5 el Groene pesto
75 gr Parmazaansekaas
200 gr pasta
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op het pak
Na het koken direct afgieten
Een scheutje olijf olie
Even doorwarmen in de pan
Groene pesto door de pasta roeren
Verdelen over twee borden
De parmazaanse kaas (naar smaak) verdelen over de borden.
Dit is goed te combineren met een groene salade.
Er zijn heel veel varianten van pasta. Toch zijn er een paar die het bekendste zijn en ook het meest gebruikt. Pastamaken.nl behandelt hier de belangrijkste.
Voordat je onderstaande pasta's gaat maken kan je het beste eerst het basisrecept lezen.

De handigste tips voor het juist koken van pasta. lees meer
Kies uit een leuke selectie boeken van bol.com:
A simple table
van een snelle kom pasta tot een feestmaaltijd
De Zilveren Lepel - De Zilveren Lepel