Spaghetti con aglio, olio e peperonico

Recept voor 2 personen
Klok 15 minuten
Niveau 1 Ster
Populariteit 11380x bekeken

200gr spaghetti
3 knoflooktenen
1 rood pepertje
4 eetlepels olijfolie
zout
peterselie (ter garnering)

Bereiding

De knoflook grof hakken, evenals de peterselie. Peper in klein ringetjes snijden.

Olie in een pannetje rustig verhitten, dan op laag vuur de knoflook en peper gaar bakken. Laat de knoflook niet aanbranden!

De beetgaar gekookte spaghetti mengen met het mengsel. De spaghetti op voorverwarmde borden serveren. Bestrooi met de peterselie.

Serveer met een lekkere ros�.

Zoeken

Ik zoek een recept met:

Suggesties: tortellini, spinazie, gehakt, spaghetti…

Soorten pasta

Er zijn heel veel varianten van pasta. Toch zijn er een paar die het bekendste zijn en ook het meest gebruikt. Pastamaken.nl behandelt hier de belangrijkste.

Voordat je onderstaande pasta's gaat maken kan je het beste eerst het basisrecept lezen.

Een pasta pan

Pasta koken?

De handigste tips voor het juist koken van pasta. lees meer

Boeken

Kies uit een leuke selectie boeken van bol.com:

Pasta

61 authentieke pastagerechten uit de keuken van Spaghetteria Pasta-bar

Bekijk dit boek

Pasta

stap voor stap, met foto's en filmpjes meer dan 70 pastarecepten

Bekijk dit boek

 


© Pastamaken.nl - Disclaimer