Ravioli met witte vis

Recept voor 2 personen
Klok 40 minuten
Niveau 1 Ster
Populariteit 10989x bekeken

30 gram boter
250 gram spinazie (gekookt)
5 theelepels ansjovispasta
scheut olijfolie
250 gram witte visfilets naar keuze (bv kabeljouw, schelvis of wijting)
vers gemalen witte peper

Bereiding

Doe de goed uitgelekte spinazie met de ansjovispasta en de olijfolie in een pan en meng zorgvuldig. Voeg er de vis bij en wat peper. Verhit al roerend tot de vis gaar is. Draai vervolgens de vulling door de vleesmolen of de keukenmachine en kneed tot een homogeen mengsel. Bereid de ravioli verder zoals aangegeven op Pastamaken.nl. Giet de gesmolten boter erover. Eventueel kan je dit ook vervangen door een lekker olijfolie.

Zoeken

Ik zoek een recept met:

Suggesties: tortellini, spinazie, gehakt, spaghetti…

Soorten pasta

Er zijn heel veel varianten van pasta. Toch zijn er een paar die het bekendste zijn en ook het meest gebruikt. Pastamaken.nl behandelt hier de belangrijkste.

Voordat je onderstaande pasta's gaat maken kan je het beste eerst het basisrecept lezen.

Een pasta pan

Pasta koken?

De handigste tips voor het juist koken van pasta. lees meer

Boeken

Kies uit een leuke selectie boeken van bol.com:

Pasta

61 authentieke pastagerechten uit de keuken van Spaghetteria Pasta-bar

Bekijk dit boek

Nederlanders over de grens - Van stamppot naar pasta

een nederlands gezin in italie

Bekijk dit boek

 


© Pastamaken.nl - Disclaimer