Ravioli gevuld met geitenkaas

Recept voor 2 personen
Klok 40 minuten
Niveau 1 Ster
Populariteit 13248x bekeken

175 gram zachte verse geitenkaas
1 groot ei
30 gram geraspte parmezaan
30 gram boter
halve eetlepel gehakte basilicum
halve eetlepel oregano
zout en vers gemalen zwarte peper

Bereiding

Pureer met de staafmixer de geitenkaas met de eieren, de parmezaan en de helft van de boter. Roer er de basilicum en oregano door en laat opstijven in de koelkast. Bereid de ravioli verder zoals te lezen is op Pastamaken.nl. Meng met de rest van de boter en serveer met een dikke tomatensaus.

Zoeken

Ik zoek een recept met:

Suggesties: tortellini, spinazie, gehakt, spaghetti…

Jouw recept online

Lijkt je het leuk om jouw pasta recept ook op Pastamaken.nl te zetten? Zet jouw recept online.

Soorten pasta

Er zijn heel veel varianten van pasta. Toch zijn er een paar die het bekendste zijn en ook het meest gebruikt. Pastamaken.nl behandelt hier de belangrijkste.

Voordat je onderstaande pasta's gaat maken kan je het beste eerst het basisrecept lezen.

Een pasta pan

Pasta koken?

De handigste tips voor het juist koken van pasta. lees meer

Boeken

Kies uit een leuke selectie boeken van bol.com:

Mama Mia, Ik Kook Zélf!

Pasta, Pizza En Nog Véél Meer Lekkers Om Zelf Te Maken

Bekijk dit boek

Pasta & Noedels

Bekijk dit boek

 


© Pastamaken.nl - Disclaimer